Contact Us

Hangzhou Innealra FuYinDi Co, Ltd

Cuir: Bldg. 1, Uimh. 2, Bóthar Shangsong, Sráid Yinhu, Fuyang Dist, Hangzhou, Zhejiang, an tSín (Mórthír)

Teagmháil: Mrs Zhu

Soghluaiste: 0086-13958396969

TEL: 0086-0571-87969991

R-phost: sujianxiao@fydmachine.net

Noticias
Baile > Noticias > Ábhar

¿Temu̲ ar fermentación?

Ja 'nar o ár 'ñu Nxoge, ar fermentación ge ar conversión carbohidratos komongu ar t'axu̲t'afi jar 'nar ácido wa 'nar pathe. Mäs específicamente, pe referir bí ma utilización levadura pa mpa̲ti ar t'axu̲t'afi alkol wa njapu'befi ya bacterias pa da t'ot'e ácido láctico jar ciertos ar nts'i. Nuna ar proceso ocurre naturalmente jar xingu nts'i 'na'ño, dados ya nkohi xi correctas, ne ya jä'i intencionalmente xi 'yo̲t'e njapu'befi Nunu̲ Nxoge miles ya je̲ya.

Ya usos mäs tempranos ar fermentación mi mäs propensos da t'ot'e ya bebidas alcohólicas komongu ar cerveza, ar hidromiel ne ar bino. Gi bebidas xi creado ya jar 7.000 A.C. ja ya xeni nt'uni Oriente. Ar fermentación ar nts'i komongu ar 'ba ne varios vehículos ocurrió probablemente uni japi 'ra pocos miles ya je̲ya mäs xti nde, nt'uni Oriente ne Ntxinä. Mente da ndui nxoge ar Nt'uti a través de ga̲tho gi bebidas ne ya nts'i, ya nt'ot'e precisos logro ne ya resultados finales, 'na'ño.

Aiseolas
Bí mä ar Hangzhou Innealra Fuyindi Co, Ltd, Nu'bu̲ Nu'i gí pe̲ts'i 'na ya nt'a̲ni, peticiones, etc., hingi dude jar utilizar nuna ar formulario pa contactar ko ngekihe. Yá comentarios ne sugerencias ya bienvenidos.)
Contact us

Hangzhou Innealra FuYinDi Co, Ltd

Cuir: Bldg. 1, Uimh. 2, Bóthar Shangsong, Sráid Yinhu, Fuyang Dist, Hangzhou, Zhejiang, an tSín (Mórthír)

Teagmháil: Mrs Zhu

Soghluaiste: 0086-13958396969

TEL: 0086-0571-87969991

R-phost: sujianxiao@fydmachine.net